Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2011 12:17 - Футболни прогнози Шампионска лига
Автор: futbolniprognozibg Категория: Спорт   
Прочетен: 1616 Коментари: 1 Гласове:
0



Футболни прогнози за четвъртфиналните срещи от Шампионската лига (Сезон 2010-2011)

Днес и утре ще се играят четвъртфиналните двубои от най-силни европейски клубен турнир Шампионската лига. Ето и кои са четвъртфиналните двойки:

Барселона - Шахтьор Донецк
Реал Мадрид - Тотнъм
Челси - Манчестър Юнайтед
Интер - Шалке

Футболни прогнози за мача Челси - Манчестър Юнайтед:
Безспорно най-голям интерес буди дербито на Англия в лицето на Челси и Манчестър Юнайтед. Битката между двата клуба за титлата в Премиършип ще се пренесе и в европейските клубни турнири. В първия мач домакин ще е отбора на Челси, които в последните си пет мача срещу "червените дяволи" имат цели четири победи. Моите очаквания са и сега "сините" да успеят да запишат победа на своя "Стамфорд Бридж". Прогноза за мача Челси - Манчестър Юнайтед 1.

Футболни прогнози за мача Реал Мадрид - Тотнъм:
Другият много интересен четвъртфинален сблъсък е между отборите на Реал Мадрид и Тотнъм. Домакините са пред угрозата да не могат да разчитат на трима от най-добрите си футболисти в лицето на Кристиано Роналдо, Карим Бензема и бразилския защитник Марсело. Тяхната липса се отразява доста негативно на играта на Реал, като това особено нагледно се видя в последния мач на "белия балет" от първенството на Испания, когато "белите" допуснаха срамна домакинска издънка срещу слабака Спортинг Хихон. Въпреки проблемите, които има тима на Жозе Мауриньо, вярвам че Реал Мадрид ще успеят да запишат поне минимална победа срещу Тотнъм. Прогноза за мача Реал Мадрид - Тотнъм 1 и точен резултат 1:0.

Футболни прогнози за мача Барселона - Шахтьор Донецк:
Тук е може би най-ясния мач в този кръг от Шампионската лига. Въпреки че Шахтьор са приятната изненада в тазгодишното издание на лигата, едва ли ще имат сили и възможности да се противопоставят на намиращия се в страховита форма тим на Барселона. Прогноза 1.

Футболни прогнози за мача Интер - Шалке:
Тук настоящия носител на трофея ще има нелеката задача да се изправи отново срещу немски отбор. На осминафиналите отбора на Интер отстрани далеч по-класния тим на Байерн, така че срещу срядняка Шалке не би трябвало да срещнат особени проблеми. Прогноза за мача Интер - Шалке 1.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг

1. thinkaboutthat - Манчестър Юнайтед
05.04.2011 12:48
за мен това е отбора и дано да се преборят за титлата тази година.. Иначе ако спечелят Тотнъм или поне най-малкото бият Реал , аз лично ще съм много доволен :) този сезон е много силен за тях и едно таково отличие или поне поредна победа срещу отбор от такава класа за тях сезона ще бъде повече от добър :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: futbolniprognozibg
Категория: Спорт
Прочетен: 264713
Постинги: 347
Коментари: 19
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930